Dacă ai ajuns până la noi, înseamnă că ai nevoie de culoare și idei :)

Packaging design

• Design de ambalaj. Îţi vom realiza un ambalaj cu care vei ieși în lume cu mândrie. Pentru clienţi, întâlnirea cu produsul tău va fi dragoste la prima vedere. :)

etichete Și Stickere cu livrare rapidă!

• Etichete personalizate tăiate pe contur, în rolă sau în coală. O etichetă de calitate este cea mai rapidă şi eficientă soluţie pentru a avea un produs cu un ambalaj competitiv.

canvas home decor

• Printuri pe canvas italian, cu grad ridicat de alb. Folosim numai cerneală latex, pe bază de apă, special concepută pentru interior.

Print cu cernealĂ latex

• Print cu cerneală pe bază de apă, pentru aplicarea în spitale şi grădiniţe, certificată ECOLOGO & GREENGUARD • FĂRĂ MIROS

Tel.: 0744 689 846

E-mail: print.colorizo@gmail.com

Calea Chişinăului nr. 17, Iaşi, jud. Iaşi, România

LIVRARE LA SEDIUL CLIENTULUI ÎN 24-72 h.

În cei peste 13 ani de experiență, am avut ocazia să lucrăm cu companii internaționale foarte active pe scena economică din România. Am învățat multe din mentalitatea și modul lor de a înțelege businessul și clientul. Acum, dorim să folosim toată experiența noastră în avantajul companiilor românești, pentru că avem încredere că și noi, românii, putem construi companii de valoare, care să prospere în timp.

Îți dorim și ție să ai în portofoliu produse care sunt puse în valoare!